geologische vereniging `Het Kristal`

Groningen

Beurs

Kristalbeurs

De Kristalbeurs van onze vereniging vindt in 2024, evenals in voorgaande jaren, plaats in Sporthal De Brug in de wijk Corpus den Hoorn in Groningen. De beurs wordt altijd gehouden op Tweede Paasdag. In 2024 valt Tweede Paasdag op maandag 1 april. In 2023 hadden we bijna 1.500 bezoekers. Dat aantal hopen we in 2024 natuurlijk minstens te evenaren.

We hopen weer veel standhouders te mogen verwelkomen zodat we weer een mooi aanbod hebben voor iedereen. Er hebben zich voor de editie van dit jaar al veel standhouders aangemeld die samen een groot aanbod hebben op het gebied van mineralen, (edel)stenen en mineralen. Maakt u voor uw bezoek aan de Kristalbeurs gebruik van een auto dan adviseren wij u vooraf te kijken op groningenbereikbaar.nl
Van 22 maart tot 2 september is er sprake van ernstige verkeershinder in verband met de wegwerkzaamheden in en rond Groningen. U kunt beperkt parkeren in de directe nabijheid van sporthal de Brug. Alternatieven zijn bijv. de parkeerplaats bij het Martiniziekenhuis en bij het winkelcentrum Overwinningsplein.